Login   |   Register
Parchet Minimize

Parchet laminat

In functie de grosime si clasele de trafic puteti achizitiona de la noi urmatoarele tipuri de parchet laminat:

- Parchet laminat 6,7, 8, 10 si 12 mm, clasa de trafic 31, AC 3 (pentru trafic casnic intens si comercial redus)

- Parchet laminat 8, 10 si 12  mm, clasa de trafic 32 AC 4 3 (pentru trafic casnic intens si comercial moderat)

- Parchet laminat 8 si 12 mm, clasa de trafic 33 AC 5 3 (pentru trafic casnic intens si comercial intens)

De ce ai alege parchetul laminat pentru casa ta?

Pentru ca se monteaza si se intretine usor, se asambleaza rapid, nu necesita raschetare sau refinisare, permite instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, are durata lunga de viaţa datorita rezistentei la trafic, pretul avantajos permite inlocuirea sa periodica, infaţisarea casei poate fi astfel mereu reimprospatata, poate fi reparat cu usurinta, datorita sistemului modern de prindere, izoleaza termic si fonic, este greu inflamabil şi antistatic, este rezistent la substante chimice, abrazive, zgarieturi, coloranti si raze ultraviolete, este disponibil intr-o gama extrem de variata de modele si culori de la diferite esente lemnoase, pana la imitatii de piele, gresie si granit

Parchet stratificat

Parchetul stratificat consta din doua sau trei straturi lipite laolalta la un unghi de 90 de grade. Stratul superior al parchetului stratificat este confectionat din lemn de esenta tare, iar celelalte straturi de sub stratul superior sunt de asemenea confectionate, în proporţie de 100%, din lemn (brad, pin sau molid, precum si un furnir de suport din aceleasi specii de lemn). Parchetul stratificat are o durata de viata mai mare si poate fi slefuit si lacuit de doua sau trei ori.

In magazinul nostru puteti vedea si comanda parchet triplustrastificat din colectia Tarkett - SAMBA si Barlinek - LIFE, PURE si DECOR.

 

Colectia Krono-Original de la Kronospan Germania Minimize
EXCLUSIV IN ALBA IULIA Colectia Egger Germania 2015-2017 Minimize
Mocheta Minimize

 

Mocheta este cea mai prietenoasa si confortabilla solutie de acoperire a pardoselilor interioare si exterioare.

Disponibila in diverse decoruri, texturi si culori, in role sau dale, cu decoruri geometrice sau florale, cu fire scurte sau lungi din poliamida, polipropilena sau amestecuri, toate asteapta sa iti imbrace confortabil si calduros diversele incaperi ale casei.

La noi poti alege tipul de mocheta adecvat pentru fiecare zona a casei.

Dormitoarele le poti imbraca in modele uni si culori deschise care maresc spatiul.

Pentru camera copilului poti alege mochete cu suport secundar de pâsla si cu un design special in culori vii si jocuri haioase.

Zona de la intrare se recomanda a fi acoperita cu mocheta tip iarba, de preferat cu fire sintetice, pentru ca retine murdaria si se curata cu usurinta. Dalele de mocheta au o durata de viata mai indelungata si pot fi usor inlocuite in zonele unde au fost uzate.

Datorita densitatii fibroase si a texturilor moderne, mocheta retine acarienii, impiedica diseminarea lor in aer, previne alergiile. Modele disponibile au calitati termoizolante si fonoabsorbante, sunt ignifuge, antistatice, rezistente la abraziune si agenti externi precum detergenti, apa si raze solare ultraviolete. In plus, toate permit curatarea in profunzime si intretinerea prin tratamente speciale de protectie a firelor.

Covor PVC Minimize

 

Principalele avantaje ale pardoselilor din covor  PVC sau linoleum sunt durabilitatea, aspectul uniform si usurinta cu care se intretin. Ele se pot folosi in diverse locatii: clinici, spitale si cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, sedii de firma, depozite, mijloace de transport in comun, sali de sport si spatii de dans, bucatarii, magazine si bineinteles acasa.

Dupa placarea dura si parchet, linoleumul reprezinta acoperirea cea mai rezistenta la uzura. Alcatuit din PVC pur plasticizat, tratat cu poliuretan si pelicula antiderapanta, si un strat suport din PVC armat cu fibre de sticla, stratul de uzura al modelelor noastre este extrem de stabil, durabil si usor de intretinut. Mai mult, tipurile de linoleum oferite sunt rezistente la umiditate si prezinta calitati antistatice si bacteriostatice, in sensul ca nu permit dezvoltarea anumitor microorganisme.

Destinatia incaperii este cea care stabileste atât grosimea, cât si tipul linoleumului: cu tratament antibacterian, cu tratament fungicid, conductiv, disipativ, antistatic sau antiderapant.

Astfel, pardoseala bucatariei o poti acoperi cu un linoleum rezistent la umiditate, usor de curatat si de intretinut. Pentru zonele mai traficate ale locuintei alege un model tratat antifungic si antibacterian, pentru a evita inmultirea microbilor, a bacterilor sau ciupercilor.

Plinta Si Accesorii Minimize

Plinta

*Plinte pvc canal cablu pentru parchet*Plinta pvc pentru mocheta*Plinta MDF \

Accesorii

*Accesorii plinta parchet - Colt interior/exterior, Legaturi si terminatii

*Profile aluminiu si pvc pentru pardoseli – profile de trecere cu surub ascuns, profile treapta

Polistiren extrudat si folie pentru parchet

*Polistiren extrudat 3mm si 6mm grosime

*Folie PEE 2mm si 3 mm grosime

Copyright 2019 by Pardoseli-Interior